Márkák
 

FACEBOOK
 
Bevásárlókosár
0 árucikk
 

Garanciák és Kedvezmények

Garanciák

Az Ön biztonságos, kényelmes, gyors vásárlása érdekében a netoptik.hu kontaktlencse webáruház a következő garanciákat vállalja:

Adatkezelési garancia

A netoptik.hu bizalmasan kezeli ügyfelei adatait, azokat harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.
A látogatási adatok (IP cím, időpont, lekért oldal), melyeket az netoptik.hu szervere rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálja, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

100% Pénz visszafizetési garancia

A netoptik.hu minden vásárlás esetében vállalja, hogy amennyiben Ön öt munkanapon belül eláll a vásárlástól, az nekünk e-mailben jelzi, mi 30 munkanapon belül annak árát 100%-ban visszatérítjük.
Csak bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza! Az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségeket a vásárló állja!
Az netoptik.hu hibájából (nem egyező paraméterek) hibásan kiküldött terméket minden esetben kicseréljük!

Kedvezmények

Az Netoptik.hu kontaktlencse webáruház a következő kedvezményeket biztosítja:

Akár ingyenes házhozszállítás

Amennyiben a netoptik.hu webáruházban egyszerre legalább 30.001 Forint értékben vásárol, mi ingyen kiszállítjuk Önnek a terméket az ország bármely pontjára. A vásárlás során az összeghatár elérésekor automatikusan jelentkező kedvezmény!

Többet olcsóbban: alkalmankénti csomagár kedvezmények

Kialakított netoptik.hu csomagjaink garantált kedvezményt jelentenek Önnek: jóval kedvezőbb áron juthat hozzá kedvenc kontaktlencséjéhez és ápolófolyadékához! A csomagkedvezmények esetén más kedvezmény nem vehető igénybe! Az aktuális csomagok a termékek között megtalálhatók. Keresse a netoptik.hu Csomagár! kategóriát.